Bistro 49

Rezervacija

Možete naručiti za van ili s dostavom | Dubrovnik

Želite ukusno jelo bez puno čekanja, udobnost i dobru atmosferu? Onda ste kod nas na pravome mjestu. Tim Bistro 49 nudi jela za svaku prigodu. Naš bistro predviđena je za pauze za ručak i kao okupljalište tijekom vikenda na odličnoj lokaciji s dobrom ponudom jela i pića. Uživajte na našoj terasi tijekom ljetnih dana. Bez obzira na vremenske prilike – naše klimatizirane prostorije u svako vremenske prilike su idealne temperature.

Izvanredni bistro s WIFi-jem

Birajte između mnogobrojnih jela mediteranske kuhinje i dopustite da vas oduševimo. Prvorazredna jela i pića smjesta će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Naša odlična gurmanska hrana i naši ukusni lokalni proizvodi posebno jesu lako prepoznati po svježini i posebnom okusu. I za sladokusce imamo nešto u ponudi. Naša torta sa sirom, naši s puno ljubavi pripremljeni kolačići ili naše odlične torte jesu posebno ukusni. Rado ćemo vas ugostiti na doručku, na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Naš besplatni WiFi vodi vas direktno na mrežu.

Alergije i dijeta

Naša kuhinja brine se i o vegetarijanskoj pripremi jela, a ipak nudi impresivnu raznolikost. Ljudi koji se prehranjuju bezglutenski u svakom će slučaju pronaći nešto odgovarajuće. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Očekujemo vašu rezervaciju i radujemo se što vam možemo poželjeti dorodošlicu kod nas. Kod nas je moguće vrlo jednostavno izvršiti rezervaciju preko našeg obrasca za online rezervacije. Možete nas i nazvati na broj +38520 891 038 za rezervaciju. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo Mastercard karticu, debitnu karticu, beskontaktno plaćanje i VISA karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Ako želite jesti kod kuće, možete iskoristiti našu dostavu ili jednostavno doći po svoje jelo. Naše prostorije stoje vam na raspolaganju i za privatne proslave. Javite se i mi ćemo pronaći odgovarajući termin za vas. Svakim danom od 08:00 do 00:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Ivana Pavla II 49, 20000 Dubrovnik, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+38520 891 038

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 00:00
Utorak
08:00 – 00:00
Srijeda
08:00 – 00:00
Četvrtak
08:00 – 00:00
Petak
08:00 – 00:00
Subota
08:00 – 00:00
Nedjelja
08:00 – 00:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Priznanice

MARENDE

MARENDE

Svakog dana kuhamo za vas

Po cijeni od 40 kuna dostavljamo dnevne marende, dok se po cijeni od 49 kuna mogu naručiti stalne marende koje su sastavni dio našeg menua. Uz sve marende dolazi i salata. Brižno vodimo računa o stađunu namirnica, te prema tome sastavljamo tjednu ponudu marendi. Broj telefona za narudžbu je 020 891 038.

O nama

USKORO!!!

USKORO!!!

Metar pizze u Bistro 49

Naša pizza nije kao ostale. Svakog dana promišljamo kako poboljšati ponudu i po čemu se izdvojiti. Budući da nemam okruglu pizzu, kao i ostali, dosjetili smo se raditi našu verziju jumbo pizze koja će biti duga točno jedan metar. Od izbora kojega budemo imali u trenutku moći ćete naručiti samo jednu vrstu ili je podijeliti, pa naprimjer naručiti pola Mexicane i pola Al tonno.

Dobro nam došli

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue